KezdőlapEgészségTöbb mint százmilliót érő hamis telefonalkatrész

-

-Hirdetés-

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint százmillió forintot érő hamis telefonalkatrészeket találtak egy teherautóban.

A pénzügyőrök egy lengyel járművet ellenőriztek a 86-os út Zala megyei szakaszán, ami a papírok alapján ruhaneműt és energiaitalokat szállított. A csomagtér átvizsgálásakor azonban több mint tízezer, különféle márkájú (Apple iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi, Motorola, Sony stb.) telefonalkatrészeket találtak. Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba, amivel hozzávetőlegesen több mint százmillió forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak. A NAV munkatársai az árut lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW