KezdőlapKékfényLetartóztatásban a tolvaj

Letartóztatásban a tolvaj

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa szerint a bíróság letartóztatta azt a férfit, aki hétvégén feltörte a karácsonyi vásár egyik pavilonját és egy kávézóból is lopott Székesfehérváron.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. december 17-én a késő esti órákban feltörte a karácsonyi vásár egyik fabódéjét és onnan pár ezer forintot tulajdonított el, majd egy belvárosi kávézóba is bement és onnan egy nagyértékű hátizsákot lopott. A férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság másnap őrizetbe vette. Figyelemmel arra, hogy a férfi büntetett előéletű, jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás, ezért az ügyészség szükségesnek látta a legsúlyosabb kényszerintézkedés indítványozását. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve egy hónapra elrendelte a letartóztatást.

A bíróság döntése ellen a terhelt fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW