KezdőlapDunaferrFelmentették a Dunaferr vezérigazgató-helyettesét, valamint RMS és HR igazgatóját

Felmentették a Dunaferr vezérigazgató-helyettesét, valamint RMS és HR igazgatóját

-

-Hirdetés-

A felszámolás alatt lévő ISD Dunaferr Zrt. ideiglenes vagyonfelügyelője, dr. Fazekas Attila megerősítette a munkavállalóknak küldött levelében, hogy felmentették Evgeny Tankhilevich vezérigazgató-helyettest minden a cégcsoportnál betöltött beosztásából. Tankhilevich utódaként Cseh Ferenc, a nagyolvasztómű korábbi gyárvezetője került az ISD Dunaferr Zrt. „f.a.” vezérigazgató- helyettesi székébe, valamint őt bízta meg a ISD Kokszoló Kft. ügyvezetői tisztségével is.

Megszüntették továbbá dr. Sevcsik Mónika RMS és HR igazgató munkaviszonyát is. Egyúttal a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetségre vonatkozó minden korábbi tiltást törölt az ideiglenes vagyonfelügyelő, amellyel egyidejűleg a szakszervezet működéséhez szükséges tárgyi feltételeket, elhelyezésüket is biztosítja.

A tájékoztatóban leírtak szerint, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Dunaferr társaság tevékenységének tovább folytatása érdekében.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

„Az év legnagyobb volumenű képzési programja díjat” nyerte el a Vajda-Papír

0
A szomszédos Vajda-Papírnak ítélte oda az „Az év legnagyobb volumenű képzési programja díjat” a Külgazdasági és Külügyminisztérium, közösen a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel- olvasható a vállalat...
DunaOnline

FREE
VIEW