KezdőlapDunaferrFelmentették a Dunaferr vezérigazgató-helyettesét, valamint RMS és HR igazgatóját

Felmentették a Dunaferr vezérigazgató-helyettesét, valamint RMS és HR igazgatóját

-

A felszámolás alatt lévő ISD Dunaferr Zrt. ideiglenes vagyonfelügyelője, dr. Fazekas Attila megerősítette a munkavállalóknak küldött levelében, hogy felmentették Evgeny Tankhilevich vezérigazgató-helyettest minden a cégcsoportnál betöltött beosztásából. Tankhilevich utódaként Cseh Ferenc, a nagyolvasztómű korábbi gyárvezetője került az ISD Dunaferr Zrt. „f.a.” vezérigazgató- helyettesi székébe, valamint őt bízta meg a ISD Kokszoló Kft. ügyvezetői tisztségével is.

Megszüntették továbbá dr. Sevcsik Mónika RMS és HR igazgató munkaviszonyát is. Egyúttal a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetségre vonatkozó minden korábbi tiltást törölt az ideiglenes vagyonfelügyelő, amellyel egyidejűleg a szakszervezet működéséhez szükséges tárgyi feltételeket, elhelyezésüket is biztosítja.

A tájékoztatóban leírtak szerint, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Dunaferr társaság tevékenységének tovább folytatása érdekében.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW