A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet arról számolt be, hogy technológiában és felszerelésben is megújult konyhában új főzéstechnikákat sajátítottak el az intézet munkatársai. Az új ismeretek elősegítik, az ízletes, és a takarékosság jegyében újragondolt ételek elkészítését. A képzés fő célja volt, hogy új gasztronómiai fogásokat, technikákat sajátítsanak el a kollégák, illetve minél gazdaságosabban, takarékosabban lehessen azokat elkészíteni. Hozzátették, a mai világban nem csak az alapanyagok minőségi megválogatása a fontos, hanem a takarékos felhasználása, valamint a főzéshez, sütéshez használt energiák lehetőségekhez mérten annak optimalizált felhasználása is.
El kell olvasni
Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...