KezdőlapKékfényVisszahúztak egy férfit a rendőrök, aki egy felüljáró hídjáról akart leugrani

Visszahúztak egy férfit a rendőrök, aki egy felüljáró hídjáról akart leugrani

-

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársait január 3-án délután riasztotta egy kétségbeesett édesapa arról, hogy a fia elhagyta otthonukat, és feltehetően Tác és Kőszárhegy között, az M7-es autópálya felett átívelő felüljáróhoz ment, hogy a hídról levesse magát. A egyenruhások késlekedés nélkül a helyszínre hajtottak, ahol megtalálták a felüljáró korlátján éppen átmászó személyt. A járőrök azonnal cselekedtek, a férfit karjánál és törzsénél megragadva a korláton átemelték, majd biztonságba helyezték. Ezt követően a segítségre szorulót átadták a helyszínre érkező mentőknek.

Két héttel ezelőtt egy hasonló eset történt helyben is: a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai az M6-os autópályát átívelő felüljáró pereméről húztak vissza egy férfit. Az akkori rendőrségi beszámoló alapján december 19-én nem sokkal 3 óra előtt egy férfi telefonon tett bejelentést arról, hogy Kulcsnál, az M6-os autópálya feletti hídról akar leugrani. A helyszínre irányított rendőri egységek néhány percen belül a felüljáróhoz érkeztek. Ott egy férfit láttak a híd bal peremének külső szélén ülve, aki éppen telefonált, a segélyhívó munkatársáv al beszélt. Az ő kérésére telefonját a felé érkező egyenruhások irányába nyújtotta, akik egy pillanatra sem késlekedtek, karjánál fogva megragadták és a szalagkorláton átemelték a férfit. Ezt követően a kulcsi lakost a szolgálati gépkocsiba ültették, majd a kiérkező mentőknek átadták, akik további vizsgálatra kórházba szállították.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Jubiláló ápolókat köszöntöttek a kórházban

0
Főnővéri értekezletet tartott Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató június 23-án a Szent Pantaleon Kórházban, amelynek keretében sor került a szolgálati elismerésben részesült munkatársak köszöntésére is...
DunaOnline

FREE
VIEW