KezdőlapKülönleges gazdasági övezetJól halad a bölcsőde építése Kulcson

Jól halad a bölcsőde építése Kulcson

-

Még 2022 októberében számoltunk be, arról a támogatási szerződés aláírásáról, amely keretében Kulcs Község Önkormányzata részesült 200 milliós támogatásban.

Jobb Gyula polgármester Kulcs

A Fejér Vármegyei Önkormányzat által biztosított támogatásból 40 millió forintot működési feladatok ellátására, 160 millió forintból a Kulcsiak igényeit szolgáló fejlesztéseket, mint az új bölcsődei férőhelyek kialakítása,a Hargita utcai partfalcsuszamlás helyreállítása, az épülő Fekete István Általános Iskolába járó gyermekek étkeztetési helyének kialakítása, valamint az Országos Bringapark Program keretében megépülő Kulcsi pumpapálya önrészének finanszírozása biztosított a Fejér Vármegyei Közgyűlés.

Kulcs polgármestere, Jobb Gyula fogadott minken a bölcsőde építkezésén, aki büszkén mutatta be a munkálatokat. A polgármester elmondta, hogy ebből a támogatásból még új eszközökre is tudnak fordítani.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pindúr Pandúrok az egyetemen

0
Játékos közlekedésbiztonsági programok várták az óvodásokat és kisiskolásokat április 24-én a Dunaújvárosi Egyetemen- erről számolt be felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezték, izgalmas játékos vetélkedőn...
DunaOnline

FREE
VIEW