KezdőlapKözéletÚjabb „ejtőernyős” landolt Dunaújvárosban

Újabb „ejtőernyős” landolt Dunaújvárosban

-

Dunaújváros vezetői megválasztásuk óta folyamatosan arról panaszkodnak, hogy a város milyen nehéz gazdasági helyzetben van. (Elvonások, megszorítások, vírus, háború, kiemelt gazdasági övezet……) Véleményünk szerint, ennek ellenére újabb lehetőséget teremtettek arra, hogy növeljék a személyi kiadás rovatban szereplő összeget. Külön vált a Kabinet- és Sajtó Iroda, amelyet eddig Medgyesi Miklós irányított, aki a jövőben csak a Kabinet Irodát vezeti. Sajtószóvivőnek pedig „leigazolták” Scrob Andreát. Tehát az önkormányzat nem sajnálja arra a pénzt, hogy az eddig is gőzerővel tolt öndicsérő propagandáját tovább fejlessze. Kérdés, hogy frissen kinevezett, ambiciózus sajtószóvivő, miként találja meg a hangot azzal a Varga Richárddal, aki évi 240 millió forintos keretből üzemelteti az önkormányzati médiát. A világhálón néhány kattintás után több információt is sikerült begyűjteni az új szerzeményről, aki a közelmúltban a Média Eger ügyvezetőjeként tevékenykedett. Az ottani egyik médium „Így lett családi biznisz a Média Egerből” címmel jelentetett meg írást, amely bevezetőjében arról ír, hogy „Nem tétlenkedett Scrob Andrea, a Média Eger ügyvezetője. Elővette a legnagyobb lapátot amit talált és azzal kezdte kihordani az egriek pénzét a saját és családja zsebébe.”

A teljes cikk itt olvasható.

Egy évvel később viszont már arról írt a hírportál, hogy „Távozhat a Média Eger ügyvezetője”. „Hiába a magas fizetés, a családtag foglalkoztatása, a város pénzéből berendezett és kedvező árú bérlakás, Scrob Andrea távozhat a Média Eger éléről. Lelépése tényét már be is jelentette a kollégáinak. Információink szerint okként a cég alulfinanszírozottságát jelölte meg.”

A teljes cikk itt olvasható.

Scrob Andrea az EgerInfó-ban a „Kiforgatott valóság – Búcsúzik Scrob Andrea a TV Egertől” címmel megjelent cikkben adta elő az ő saját verzióját: „Valóban így van, a Média Eger ügyvezetői tisztségéről való lemondásom azonban nem tartalmaz indoklást, kérem tartsák tiszteletben magánjellegű döntésemet.”

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Jubiláló ápolókat köszöntöttek a kórházban

0
Főnővéri értekezletet tartott Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató június 23-án a Szent Pantaleon Kórházban, amelynek keretében sor került a szolgálati elismerésben részesült munkatársak köszöntésére is...
DunaOnline

FREE
VIEW