KezdőlapKülönleges gazdasági övezetJavában folyik a szennyvízelvezetés kiépítése

Javában folyik a szennyvízelvezetés kiépítése

-

2022. októberében jártunk Iváncsán, amikor Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Molnár Tibor Iváncsa polgármestere írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében a Fejér Megyei Önkormányzat 414.473.213 forint támogatást nyújt Iváncsa Önkormányzatának.

Most ismét ellátogattunk a településre, ahol gőzerővel folynak a kivitelezési munkálatok, amelyről Iváncsa polgármesterét, Molnár Tibort kérdeztük.

Az októberi támogatási szakaszban 75 millió forint – működési támogatás, melyet egyebek mellett egészségügyi ellátásra, gyermekétkeztetésre, óvodai és bölcsődei feladatok ellátására fordít Iváncsa. A további 340 millió forintból az Arany János utca csapadékelvezető árkának rekonstrukciója, az iskolai étkező és konyha felújítása, a Kandó és a Mátyás király utca járdafelújítása, a családsegítő épületének felújítása készül el.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW