KezdőlapKülönleges gazdasági övezetElkészült fejlesztések Adonyban

Elkészült fejlesztések Adonyban

-

Még 2022 októberében Dr. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Ronyecz Péter Adony polgármestere írták alá azt a támogatási szerződést, amely keretén belül 200 milliós támogatást kapott Adony önkormányzata.

A támogatás mintegy harmadrészét, 62 millió forintot működési feladatok ellátására, háziorvosi alapellátásra, család- és nővédelmi gondozásra, óvodai nevelésre és közművelődési feladatok ellátására. 138 millió forintból pedig az Adonyiak javát szolgáló fejlesztéseket valósít meg a város: egyebek mellett a Bocskai utcai szennyvízcsatorna befejezése, a városközpont vízelvezetésének pótmunkái, futókör kialakítása, új buszváró kialakítása és a már meglévő felújítása, a Sarlós Boldogasszony Templom felújítása, valamint az Adonyi Rendőrőrs fejlesztésére kívánta fordítani.

Adony polgármesterével beszélgettünk az elkészült fejlesztésekről.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW