KezdőlapKülönleges gazdasági övezetElkészült fejlesztések Adonyban

Elkészült fejlesztések Adonyban

-

Még 2022 októberében Dr. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Ronyecz Péter Adony polgármestere írták alá azt a támogatási szerződést, amely keretén belül 200 milliós támogatást kapott Adony önkormányzata.

A támogatás mintegy harmadrészét, 62 millió forintot működési feladatok ellátására, háziorvosi alapellátásra, család- és nővédelmi gondozásra, óvodai nevelésre és közművelődési feladatok ellátására. 138 millió forintból pedig az Adonyiak javát szolgáló fejlesztéseket valósít meg a város: egyebek mellett a Bocskai utcai szennyvízcsatorna befejezése, a városközpont vízelvezetésének pótmunkái, futókör kialakítása, új buszváró kialakítása és a már meglévő felújítása, a Sarlós Boldogasszony Templom felújítása, valamint az Adonyi Rendőrőrs fejlesztésére kívánta fordítani.

Adony polgármesterével beszélgettünk az elkészült fejlesztésekről.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW