KezdőlapKülönleges gazdasági övezetÚjabb fejlesztések indulnak Iváncsán: 300 millió forint támogatás érkezik

Újabb fejlesztések indulnak Iváncsán: 300 millió forint támogatás érkezik

-

Iváncsa település komplex fejlesztése indulhat el, miután szerdán délután a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, dr. Molnár Krisztián és Iváncsa polgármestere, Molnár Tibor aláírta a támogatási szerződést. A projekt összköltsége 300 millió 24 ezer 535 forint, amiből 55 millió 24 ezer 535 forint működési, 245 millió fejlesztési támogatás. A támogatás forrása a különleges gazdasági övezetből befolyó bevételek.

A fejlesztések között szerepel az iskola konyhájának és ebédlőjének teljes felújítása, a Református templom és gyülekezeti ház kerítésének építése, a járdák felújítása, külterületi utak javítása és eszközbeszerzések. A TOP-Plusz program keretében önerő biztosítása is szerepel a komplex megújuláshoz és az óvoda épületének felújításához.

Iváncsa polgármestere elmondta, hogy az évek óta tervezett fejlesztések végre megvalósulhatnak, ami a település és lakói számára hatalmas előrelépést jelent.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harminckétezer járművet ellenőriztek a vármegyei rendőrök a Speedmarathon során

0
A ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én reggel 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség, ez volt a Speedamarthon nevű akció. A lakosság aktív...
DunaOnline

FREE
VIEW