-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Megbukott Szabó Zsolt alpolgármester rémhírterjesztése

Megbukott Szabó Zsolt alpolgármester rémhírterjesztése

Hetek óta Szabó Zsolt és barátai a Hankook melletti földterület kapcsán próbál hangulatot generálni, viszonylag sikertelenül, pedig fizetett hirdetésben próbálta hergelni Dunaújváros és térségének lakóit.

A szánalmasan gyenge előadás szerint, veszélyes akkumulátor bontó üzem épülne a fent említett területen, de szombat délután ismét szembe jött a valóság, mivel Rákay Philip közösségi médiában cáfolta, hogy a cége tulajdonában álló területen nem lesz semmiféle akkumulátor bontó, sem akkumulátor gyár.

Rákay Philip egyértelművé tette, soha nem is volt szó ilyen üzemek építéséről. „Az igazság ezzel szemben az, hogy hónapok óta tárgyalunk a Hankook-kal a terület adásvételéről.” -írta Rákay Philip.

A bejegyzésből kiderül, hogy a Hankook a terület egy részét azonnal megvásárolja, valamint a maradékra elővásárlási jogot szereztek.

Véleményünk szerint, Dunaújváros gazdaságáért felelős DK-s alpolgármester jobban tenné, ha inkább valós ügyekkel foglalkozna és nem találnának ki ostobaságokat. Lehet jobb lenne Dunaújváros teljes eladósítása helyett, igazi megoldásokon dolgozna.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW