KezdőlapKultúraA Városmajori Szabadtéri Színpad programjában szerepel egy bartókos koprodukció is

A Városmajori Szabadtéri Színpad programjában szerepel egy bartókos koprodukció is

-

-Hirdetés-

Hatvan programmal, többek között zenés és prózai előadásokkal, operettel, táncprodukciókkal, látványos gyerek- és felnőtt koncertekkel, tematikus sétákkal, valamint egy francia vígjáték premier előtti vetítésével várja az érdeklődőket június 1. és szeptember 17. között a Városmajori Szabadtéri Színpad- írja az MTI. Az évadnyitó sajtótájékoztatón Benkő Nóra, a Városmajori Szabadtéri Színpad igazgatója elmondta: az idei évad kiemelt eseménye az Oscar-díjas dán Még egy kört mindenkinek című, Thomas Vinetberg-film (2020) színpadi adaptációja, az Orlai Produkciós Irodával koprodukcióban készülő, Paczolay Béla által rendezett Még egy kört mindenkinek című előadás bemutatója lesz. Két határon túli és négy vidéki előadás mutatkozik be a Városmajori Szabadtéri Színpadon, míg hat vidéken és fővárosban is játszott stúdióelőadást a Margitszigeti Kristály Színtéren láthat majd a közönség augusztus 28. és szeptember 10. között.

A Szemle+ rendezvénysorozat a Városmajorban Czajlik József rendezésében Barta Lajos Szerelem című előadásával kezdődik augusztus végén, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata közös produkciójával.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Véradás lesz az MMK-ban

0
Városunkban legközelebb december 5-én, kedden 14 és 18 óra között tartanak véradást, mégpedig a Munkásművelődési Központban. Az önkéntesektől azt kérik a szervezők, hogy vigyék...
DunaOnline

FREE
VIEW