KezdőlapKultúraBronzérmes SzoPhOKlész

Bronzérmes SzoPhOKlész

-

-Hirdetés-

A Pannon Oktatási Központ arról számolt be, hogy az intézményük színjátszó csoportja, a SzoPhOKlész részt vett a Gyulán megrendezett Erkel Diákünnepeken. Az országos művészeti fesztiválon a pannonosok a harmadik helyezést érték el. A fiatalokat Dubai Péter, a Bartók színház munkatársa készítette fel a megmérettetésre.

Aztán arról is hírt adott az intézmény, hogy május 31-én délután volt Székesfehérváron az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja által rendezett megyei, regionális és országos versenyek ünnepélyes díjátadója. Több tantárgyból, illetve több kategóriában indultak a versenyeiken a Pannon Oktatási Központ diákjai, és mindegyik tantárgyból értek el olyan dobogós eredményt, ami miatt hivatalosak voltak a díjátadóra. Biológiából Hajnal Anna és Tillinger Dorián, angol nyelvből Szilas Hanna és Hulló Gergő, történelemből Farkas Luca foghatott kezet a versenyek szervezőivel. Rajtuk kívül a megye és a régió 10 legjobb diákja között versenyezhetett Varjas Liliána angol nyelvből, Csapó Csenge, Németh Kristóf és Barics Vivien történelemből.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW