KezdőlapKözéletHorgászati tilalom június 15-től

Horgászati tilalom június 15-től

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7 mázsa pontyot telepítettek. Az ide vonatkozó rendelkezés értelmében, a telepítés napjától számított 1 hét során, vagyis június 13-ig összesen legfeljebb 6 ponty megtartása engedélyezett. A telepítéstől függetlenül naponta maximum 2 ponty tartható meg. Van méretkorlátozás is: csak azt a pontyot lehet elvinni, amelynek mérete 35 és 65 centiméter között van.

Az egyesület június 19-én és 20-án hínárgyérítést végez a Felső-öböl, vagyis a szabadstrand területén, emiatt arra kérik a horgászokat, hogy körültekintően járjanak el, és együttműködve segítsék a hínárgyérítő gép munkáját.

Azt is írja az egyesület elnöksége, hogy a szabadstrandon a fürdésre kijelölt területen június 15-én kezdődik a szezon, amely szeptember 15-ig tart. Ez időszak alatt ezen a területen horgászati tilalom lép életbe.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW