KezdőlapKékfényLucernabálák nyomában

Lucernabálák nyomában

-

A sárbogárdi rendőrök néhány órán belül kézre kerítették a takarmány eltulajdonításával megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 2023. június 21-én lopás miatt indított büntetőeljárást, miután egy férfi aznap délelőtt arról tett bejelentést a rendőrkapitányságon, hogy a Hantos külterületén működő kertészetből június 20-ról 21-re virradóan ismeretlenek eltulajdonítottak 12-13 lucerna bálát. A takarmánynövényt egy nappal korábban bálázták fel a munkások, egyúttal előkészítették a szállításra, azonban a telephely vezetője június 21-én reggel már csak a körbálák hűlt helyét találta a lucernaföldön.

A helyszíni adatgyűjtés és tanúkutatás során rövid időn belül a rendőrök látókörébe került egy 58 éves sárbogárdi lakos, aki nem sokkal a takarmány eltűnése előtt egy tehergépjárművel járt az említett földterületen, és akit a telephely vezetője akkor távozásra szólított fel.  Az 58 éves férfit a lopás bejelentésétől számított néhány órán belül elfogták és előállították az egyenruhások,  sárbogárdi ingatlanának területén folytatott házkutatás alkalmával pedig az eltulajdonított körbálák nagy része is megkerült. A férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kezdődnek a ballagások

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum arról adott hírt, hogy végzős kollégista diákjaikat április 23-án búcsúztatták el. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott. A rövid műsor...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW