Közélet

Nagyvenyim: Útátadás a Bocskai utcában

Június 29-én, Gyopáros Alpár kormánybiztos, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és dr. Mészáros Lajos, országgyűlési képviselő Adonyban és Nagyvenyimben tekintette meg a Magyar Falu Program támogatásával létrejött fejlesztéseket. Adonyban az óvodát és bölcsődét, valamint a helyi templomot látogatták meg, majd Nagyvenyimben a program által támogatott útfelújítást adták át.

Vargáné Kaiser Katalin polgármester a nagyvenyimi útátadáson elmondta, hogy a Magyar Falu Program segítségével nagy lépéseket tettek előre a község fejlesztésében. Dr. Mészáros Lajos hozzátette, a Bocskai utca felújítása javítja a településképet, valamint a közszolgáltatásokhoz való hozzáférést. Dr. Molnár Krisztián elnök pedig kiemelte a Magyar Falu Program szerepét a vidék fejlesztésében.

Gyopáros Alpár kormánybiztos beszédében kihangsúlyozta a Magyar Falu Program sikerét, amelyet a helyi igényekre alapozott tartalom, a rugalmas eljárásrend és a biztosított források garantálnak. Végül a Bocskai utca lakóinak és a kormányzati delegációnak jelenlétében megtörtént az új útszakasz szalagátvágása.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW