KezdőlapKékfényBaltával ütötte az ismerősét egy férfi Csákváron

Baltával ütötte az ismerősét egy férfi Csákváron

-

A Bicskei Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a mozgásában korlátozott ismerősét ittasan baltával ütötte.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2023. június 30-án este ismerősével, közös italozást követően erősen ittas állapotba került, majd ok nélkül, a mozgásában erősen korlátozott sértettet ököllel arcon ütötte. A férfi ezt követően magához vett egy baltát, visszament az ütés miatt megszédült és az ágyon ülő sértetthez és őt a balta fokával, kétszer a fején, valamint egyszer a bal lábfején megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos személyi sérülést szenvedett.

A férfi cselekményét büntetőeljárás hatálya alatt állva valósította meg, így vonatkozásában a bűnismétlés veszélye fennáll, továbbá alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a férfi letartóztatását, a döntés nem végleges.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW