KezdőlapKékfényKannabiszt termesztett egy férfi

Kannabiszt termesztett egy férfi

-

A Sárbogárdi Járási Ügyészség fogyasztás céljából termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklásának a bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki saját fogyasztásának biztosítása érdekében kannabisz növényt termesztett.

A férfi évek óta marihuánát fogyaszt, amely már komoly anyagi megterhelést jelentett számára, ezért elhatározta, hogy kannabisz növényt fog termeszteni saját fogyasztásának a biztosítása érdekében. A férfi a korábban vásárolt marihuánában talált magokat összegyűjtötte és egy Fejér vármegyei településen található ingatlanában a magokból palántákat nevelt. A termesztéshez megfelelő körülményeket alakított ki, a fényt és a párát a fóliatető biztosította, locsolótömlővel juttatott vizet az esővízgyűjtő tartályból, illetve háti permetezőt és létrákat használt.

A vádlott 2022. október 21. napját megelőzően összesen 10 tő, 170 és 270 cm közötti magasságú kannabisz növényt termesztett, amelyet a rendőrség lefoglalt.

Az ügyészség vádiratában, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint a növényi egyedek, illetve a termesztéshez használt eszközök elkobzását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW