KezdőlapKékfényBűvös kocka, vagy amit akartok

Bűvös kocka, vagy amit akartok

-

Kisebb bazár megrendezésére is elég árut foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy Békés vármegyei településen.  Görögországból Olaszországba tartott egy bolgár kamion, amit Gyulánál vettek szemügyre a pénzügyőrök.

Nemcsak bűvösek, de hamisak is voltak azok a Rubik-kockák, amiket a raktérben találtak. A több tízezer tekergethető, színes kockajáték mellé ismert márkájú sminkkészletet és hangszórókat is pakoltak a dobozokba.

A változatos portékát szakértő is átnézte, majd megállapította, hogy a termékek mindegyike gyenge minőségű hamisítvány, amiket a védjegyek tulajdonosainak engedélye nélkül hoztak forgalomba. A rossz minőségű hamisítványok a gazdaság szereplőinek okozott kár mellett az egészségre is ártalmasak lehetnek.

A pénzügyőrök a közel húszezer darab, több mint százmillió forintot érő árut lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény, valamint szerzői vagy szerzői jogok megsértése bűntett miatt indítottak eljárást.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A Madarak és fák napjáról is megemlékeztek a bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben már hagyománynak nevezhető, hogy a reintegráció jegyében egy-egy jeles nap alkalmából a fogvatartottak számára csoportfoglalkozásokat és tematikus szakköröket szerveznek....
DunaOnline

FREE
VIEW