Különleges gazdasági övezet

Újabb fejlesztés valósult meg Adonyban

Adony településén komoly fejlesztés valósult meg, ugyanis elkészült a templom melletti parkoló új burkolata, amely a Fejér Vármegyei Közgyűlés támogatásának köszönhetően valósult meg. Ronyecz Péter, Adony polgármestere, a projekt megvalósítójaként büszkén nyilatkozott a fejlesztésről.

A parkoló kivitelezése jelentős előrelépés a település infrastruktúrájában. A parkoló nem csupán az iskolát és az egyházat szolgálja ki, hanem a közösség szélesebb igényeit is kielégíti. A fejlesztés előkészületei hosszú folyamatot öleltek fel, melynek egyik fontos állomása volt az ígéret, amelyet Ronyecz Péter polgármester választási kampány során tett. Ezt az ígéretet együtt tették meg Dr. Molnár Krisztián Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökével és Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselővel.

Az ígéret betartása és a fejlesztés megvalósítása hatalmas lépés a közösség számára. A korábban zúzott köves parkoló most modern, térköves burkolattal rendelkezik, ami nem csak esztétikusabb, de tartósabb és jobb minőségű is. Az új parkoló jelentősen hozzájárul a környék rendezettségéhez és a helyi infrastruktúra fejlődéséhez.

Ez a projekt egy további példa arra, hogy a helyi vezetők és a megyei önkormányzat összehangolt munkája milyen eredményeket hozhat a települések fejlesztésében. Az elkészült parkoló nem csak a kényelmet szolgálja, hanem a közösség iránti elkötelezettséget is tükrözi. A fejlesztés sikeres lezárása újabb mérföldkő a település fejlődésében, és pozitív példa a hatékony önkormányzati együttműködésre.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW