KezdőlapKülönleges gazdasági övezetMegújul a Faluház és az óvoda Iváncsán

Megújul a Faluház és az óvoda Iváncsán

-

-Hirdetés-

Molnár Tibor Iváncsa polgármestere izgalmas tervekről számolt be a településfejlesztés terén. A következő hónapokban jelentős fejlesztések valósulnak meg az önkormányzat által benyújtott különleges gazdasági övezet pályázatok segítségével. Az idei évben is főként fejlesztésekre fordítják a nyertes pályázati forrásokat.

Az Iváncsai faluház számára sikerrel pályáztak az önkormányzat munkatársai, és egy TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében érkező támogatásban részesültek. Ennek köszönhetően a faluház tetőszerkezetének felújítására szánt összegek nagy része biztosított. A tető felújítása nem csak esztétikailag teszi majd szebbé az épületet, hanem hosszú távú fenntarthatóságot is biztosít.

Molnár Tibor, a polgármester, elmondta, hogy ezek a fejlesztések nem csak az épületek fizikai megújulását szolgálják, hanem az egész közösség életminőségét javítják. A modernizált infrastruktúra és az új felszerelések hozzájárulnak Iváncsa vonzerejének növekedéséhez és a lakosság életminőségének javításához.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW