KezdőlapKultúraGőzerővel dolgozik a Bartók színház alkotói csapata

Gőzerővel dolgozik a Bartók színház alkotói csapata

-

-Hirdetés-

A Bartók színház arról tett bejegyzést a közösségi oldalán, hogy újabb előadások terveit fogadták el, s mellette folyamatosan próbálnak már. Mint írják, a Rumini Tükör-szigeten című darab is beérkezett a színházba, amellyel egy új családi musicalt hoznak létre Berg Judit Rumini hajósinasának kalandjaiból. A színház vezetése megnézte a látványterveket, a műszaki igazgatóval pedig egyeztették a technikai megoldásokat is, így tehát a Garajszki Margit rendezésében, Árva Nóra látványával, Péter János és a Firkin zenéjével készülő darab újabb szakaszához ért.

Egy büszkeségre okot adó eredményről is hírt adott színházunk. A Vidor Fesztivál versenyprogramjába meghívást kapott a Loft című előadásuk, Auksz Évával, Sajgál Erikával, Sárközi-Nagy Ilonával. A csapat pedig a Naszlady Éva rendezésével megvalósult fantasztikus produkciót követően elnyerte a fesztivál zsűrijének különdíját, a Tartaglia-díjat.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW