KezdőlapKultúraGőzerővel dolgozik a Bartók színház alkotói csapata

Gőzerővel dolgozik a Bartók színház alkotói csapata

-

A Bartók színház arról tett bejegyzést a közösségi oldalán, hogy újabb előadások terveit fogadták el, s mellette folyamatosan próbálnak már. Mint írják, a Rumini Tükör-szigeten című darab is beérkezett a színházba, amellyel egy új családi musicalt hoznak létre Berg Judit Rumini hajósinasának kalandjaiból. A színház vezetése megnézte a látványterveket, a műszaki igazgatóval pedig egyeztették a technikai megoldásokat is, így tehát a Garajszki Margit rendezésében, Árva Nóra látványával, Péter János és a Firkin zenéjével készülő darab újabb szakaszához ért.

Egy büszkeségre okot adó eredményről is hírt adott színházunk. A Vidor Fesztivál versenyprogramjába meghívást kapott a Loft című előadásuk, Auksz Évával, Sajgál Erikával, Sárközi-Nagy Ilonával. A csapat pedig a Naszlady Éva rendezésével megvalósult fantasztikus produkciót követően elnyerte a fesztivál zsűrijének különdíját, a Tartaglia-díjat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW