KezdőlapKözéletBékéltető testületet alakítanak

Békéltető testületet alakítanak

-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara arról tájékoztatja az érintetteket, hogy a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján pályázatot hirdet a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az általa működtetett békéltető testületnél békéltető testületi tagi tisztség betöltésére. A felhívást szeptember 1-jét tették közzé. A megbízatás 2024. január 1-től 4 éves határozott időtartamra szól, megbízási jogviszonnyal. A megbízatás az Igazságügyi Minisztérium általi kinevezéssel keletkezik, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A 2024. január 1-jétől megalakuló Békéltető Testület regionális illetékességű lesz. A békéltető testület székhelye Székesfehérvár, illetékessége Fejér vármegye, Komárom-Esztergom vármegye, Veszprém vármegye területére terjed ki. A pályázati eljárás keretében a felhívásban tájékoztatják a békéltető testület illetékességi területén bejegyzett fogyasztói érdekek képviseleteit, hogy az ellátó egyesület javaslatot tehet az előírásoknak megfelelő személyek közül a békéltető testületi tagok egyharmadára. A pályázatok benyújtási határideje október 2. Bővebb információk a helyi kamara honlapján találhatók.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kétszázkét esetben intézkedtek a rendőrök sebességtúllépés miatt

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy munkatársaik az év 19. hetében 202 esetben intézkedtek sebességtúllépés miatt, melyek során 2 járművezető figyelmeztetésben részesült,...
DunaOnline

FREE
VIEW