KezdőlapKékfényLetartóztatásban a díler

Letartóztatásban a díler

-

A Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2023. szeptember 11-én 14 óra után ellenőriztek egy személygépjármű vezetőjét Székesfehérvár belvárosában, akiről információ merült fel, hogy kábítószert árul.

Az ellenőrzés alkalmával a 45 éves sofőrön kívül az autóban tartózkodott egy 28 éves férfi is, akinek a ruházatából több pakett zöld színű növényi és egy önzáró tasakban levő fehér színű kábítószergyanús anyag került elő, de állítása szerint azt nem vásárolta, hanem füstölt áruért cserébe ajándékba kapta. Az esettel összefüggésben a nyomozók látókörébe került további három fő lakóhelyén kutatást tartottak, ahol összesen 994 gramm kábítószergyanús növényi törmelék és 108 gramm fehér színű kábítószergyanús por került lefoglalásra.

A 45 éves székesfehérvári drogkereskedőt őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűncselekmény gyanúja miatt, továbbá egy 28 éves, egy 37 éves férfi és egy 29 éves nő ellen pedig kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Később az ügyészség is közleményt adott ki az eset kapcsán:

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság letartóztatta azt a 45 éves férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint kábítószerrel kereskedett.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a 45 éves székesfehérvári férfi 2023 szeptemberét megelőzően több személynek értékesített kábítószert.

A férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság 2023. szeptember 11-én vette őrizetbe és hallgatta ki gyanúsítottként.

Mivel az ügyészség álláspontja szerint megalapozottan feltételezhető az, hogy a férfi szabadlábon a bizonyítást nehezíteni vagy meghiúsítaná, illetve újabb bűncselekményt követne el, ezért szükségesnek látta a legsúlyosabb kényszerintézkedés indítványozását.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértett és a férfit letartóztatta. A bíróság végzése nem végleges, a döntéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW