KezdőlapKékfényJázmin telitalálata

Jázmin telitalálata

-

-Hirdetés-

Több mint hatvan bőröndöt szimatolt át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) négylábú munkatársa, amikor az egyik csomagnál jelzett.   

A pénzügyőrök egy belga turistabuszt állítottak félre egy alaposabb mustrára Hegyeshalomnál. A járműmonstrumot és 58 utasának csomagjait Jázmin, a NAV cigaretta- és kábítószerkereső kutyája is alaposan körbeszimatolta, amikor az egyik utas poggyászainál jelzett. A török férfi bőröndjeiből 550 doboz különféle márkájú, magyar zárjegy nélküli cigaretta került elő. A füstölnivalót rejtegető utas azt mondta, hogy a dohányárut eladásra szánta Németországba, ezért rejtette el.

A jármű 57 utassal folytathatta tovább kiránduló körútját. A 45 éves férfi ellen jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak és közel kétmillió forint bírságra is számíthat.

A járőrök a mintegy kétmillió forint értékű magyar zárjegy nélküli cigarettát lefoglalták és jövedéki törvénysértés, valamint költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Jázmin beszerzéséhez az Európai Unió CCEI programja nyújtott pénzügyi támogatást.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW