KezdőlapKékfényNem volt kedve gyalogolni

Nem volt kedve gyalogolni

-

Kerékpárja viszontlátásának reményében tett feljelentést a rendőrségen még augusztus 28-án egy 25 éves bicskei lakos, miután azzal volt kénytelen szembesülni, hogy aznap reggel a bicskei alsó-vasútállomás területéről ellopták lezárva hátrahagyott kétkerekűjét. A begyűjtött adatok és kamerafelvételek alapján a bicskei egyenruhások azonosították a 30 éves tolvajt, akit szeptember 19-én délután elfogását és előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi elmondásából kiderült, hogy lusta volt a vasútállomásról gyalogszerrel eljutni rokonához, ezért úgy döntött, hogy elemel egyet a kerékpártárolóban hagyott biciklik közül. Azt még maga sem döntötte el, hogy a lopott járművet megtartja, vagy pénzzé teszi, de ezen merengeni már nem is maradt lehetősége, miután az egyenruhások tegnap délután elfogták. A kutatás alkalmával az elorozott kerékpár is előkerült, melyet a rendőrök azonmód lefoglaltak és visszaszolgáltattak a gazdájának.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elhunyt Kovács Péter olimpiai bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes tornász

0
Szombaton, 64 éves korában elhunyt Kovács Péter olimpiai bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes tornász, a Kovács-szaltó névadója- írja az MTI. Kovács halálhírét egykori klubja, a Dunaújvárosi...
DunaOnline

FREE
VIEW