KezdőlapKülönleges gazdasági övezet612 milliós támogatásban részesült Rácalmás

612 milliós támogatásban részesült Rácalmás

-

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Dr. Mészáros Lajos, a térség országgyűlési képviselője október 5-én Rácalmásra látogattak, ahol a polgármesteri hivatalban Schrick Istvánnal, a település polgármesterével 612.000.000 Ft-os támogatási megállapodást írtak alá.

A Fejér Vármegyei Közgyűlés múlt héten szavazta meg a 612.000.000 Ft összértékű működési és fejlesztési támogatást. A támogatás összegéből 422.000.000 Ft-ot a város működésére, 189.000.000 Ft-ot pedig fejlesztésekre fognak fordítani.

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke elmondta, Rácalmás városának olyan fejlesztési támogatásokat szavazott meg a megyei közgyűlés, amelyek a lakosság jogos igényein alapulnak. Ebből valósul meg a Kulcs és Rácalmás közötti kerékpárút létrehozásához szükséges ingatlanok megvásárlása, valamint a Szélescsapás utca 49 ingatlanja számára az ivóvíz bevezetése.

Dr. Mészáros Lajos térségünk országgyűlési képviselője elmondta, hogy külön öröm számára az olyan fejlesztések megvalósulása, mint a Szélescsapás vízellátása vagy az útfelújítások, hiszen ezek a beruházások a lakosság kényelmét, komfortérzetét növelik majd.

Schrick István, a település polgármestere köszönetet mondott a Fejér Vármegyei Közgyűlésnek és a térség országgyűlési képviselőjének a támogatásért, és kiemelte, a város működése jövő év júniusáig biztosított a különleges gazdasági övezet támogatással, valamint több jelentős költségigényű fejlesztés is megvalósulhat a településen.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Durva visszaélések a dunaújvárosi Piacon

0
Farkas József azzal kereste fel szerkesztőségünket, hogy családjának megélhetését veszélyezteti a dunaújvárosi piacot üzemeltető cég egyik alkalmazottja.  Az üggyel kapcsolatban április 12-én a következő kérdést...
DunaOnline

FREE
VIEW