Tovább fejlődhet Adony

-

Október 10-én írták alá Ronyecz Péter polgármester és Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke Adonyban azt a megállapodást, melynek alapján a Fejér Vármegyei Közgyűlés 204 millió forint támogatást nyújt Adony Város Önkormányzatának.

A támogatás egyik részét 80 millió forintot működési feladatok ellátására, a másik részét 124 millió forintot pedig Adonyt szolgáló fejlesztések megvalósítására fordítják. Ez utóbbiból valósul meg a rekultivált hulladéklerakónál a véderdő telepítése, a bölcsőde udvar tereprendezése, kapu és hulladéktároló kialakítása, a köztéri kamerarendszer bővítése és fejlesztése, valamint a Bocskai utca vízelvezetése.

Ronyecz Péter, Adony polgármestere kiemelte, hogy a működési költségeik között szerepel a központi orvosi ügyelet finanszírozása is, amely nem csupán a különleges gazdasági övezet lakosságát érinti, hanem további települések, – Pusztaszabolcs, Beloiannisz, valamint Besnyő -, polgárainak orvosi ügyeleti ellátását is.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kezdődnek a ballagások

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum arról adott hírt, hogy végzős kollégista diákjaikat április 23-án búcsúztatták el. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott. A rövid műsor...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW