KezdőlapDunaferrNovák Katalin a Vasműben

Novák Katalin a Vasműben

-

Sanjeev Gupta, a LIBERTY Steel Group ügyvezető elnöke ma a dunaújvárosi acélműben fogadta Novák Katalin köztársasági elnököt, aki a Dunaújvárosban tett látogatása alkalmából felkereste a vállalatot, Dr. Fónagy János és Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium gazdaságfejlesztési miniszterhelyettese, illetve államtitkára, valamint Dr. Mészáros Lajos a választókörzet országgyűlési képviselője kíséretében.

Ajay Aggarwal, a LIBERTY Steel Group európai elnöke a következőket mondta: „Novák Katalin köztársasági elnököt és a kormány képviselőit nagy örömmel fogadtuk az acélműben, amely büszke lehet a múltjára és amely most egy olyan fenntartható jövő felé halad, amelyet ez az ipari hagyomány nagyon is megérdemel. Nagyszerű alkalom volt ez arra, hogy a LIBERTY képviselői bemutathatták azoknak az erőfeszítéseknek az eredményeit, amelyeket a LIBERTY tett az elmúlt kilenc hónap során az acélmű által képviselt termelési kultúra és a munkahelyek megmentésének érdekében, valamint dolgozók és a dunaújvárosi helyi közösség támogatására. Éltünk a lehetőséggel, hogy beszámolhassunk a jövőre vonatkozó ambiciózus dekarbonizációs terveinkről, amelyek az új elektromos ívkemence (EAF) termelésbe állításán alapulnak, és amiről alig két hete írtunk alá partnerségi megállapodást. E tervek megvalósítását a GREENSTEEL Akadémia és a GFG Alapítvány is támogatni fogja.  A dunaújvárosi acélmű a megújuláson, a fenntarthatóságon és a családon alapuló értékeink és terveink középpontjában fog állni és „zöld forradalmat” indít el, amely végül átalakítja a globális ipart. Egy olyan zöld forradalmat, amely a kibocsátás csökkentését, a termelékenység növekedését, valamint a munkavállalók és a tágabb közösség nagyobb jólétet fogja eredményezni itt, Dunaújvárosban. Várjuk az alkalmat, hogy megmutathassuk majd a Köztársasági Elnöknek és a többi érdeklődő vendégünknek azt, hogyan fog kinézni ez az üzem a jövőben, amikor zöldebb, nyereségesebb és hosszú távon fenntartható lesz.”

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tájékoztató is rendelkezésre áll már a diákmunka programhoz

0
Megjelent az NGM Munkavédelmi Irányítási Főosztályának, valamint a Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztályának tájékoztatása a nyári diákmunka munkavédelmi, illetve munkaügyi kérdéseivel kapcsolatban. Ahogy arról már korábban...
DunaOnline

FREE
VIEW