KezdőlapKülönleges gazdasági övezetMegújult a dunai holtághoz vezető út Iváncsán

Megújult a dunai holtághoz vezető út Iváncsán

-

Molnár Tibor, Iváncsa polgármestere elmondta, hogy az idei évben is kiemelt figyelmet fordítottak Iváncsa infrastruktúrájának fejlesztésére, különös tekintettel az utak és járdák minőségének javítására. A városvezetés elkötelezett volt abban, hogy a lakosság számára biztonságos és kényelmes közlekedési lehetőségeket teremtsen, és idén már sikerült külterületi részeken is útfelújítást végezniük.

A Duna-mente-Fejér megye különleges gazdasági övezet által biztosított forráskeretből újult meg az iváncsai dunai holtághoz vezető út. Ez a beruházás különösen fontos volt, mivel az esős napok után az egész terület járhatatlanná vált. Mostantól azonban a horgászok és a természetbe vágyók bármilyen időjárási körülmények között könnyedén elérhetik a holtágat, és élvezhetik a kikapcsolódás lehetőségét.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW