KezdőlapPolitikaElindult Pintér Tamás "cukiság" kampánya

Elindult Pintér Tamás „cukiság” kampánya

-

Még több mint hat hónap van hátra a 2024. évi önkormányzati választásokig, de Pintér Tamás a Rajta Újváros Egyesület polgármester jelöltje már teljes kampányüzemmódba kapcsolt.

Közösségi oldalán minden nap megjelenik legalább egy „nyálas” videó. Hol a gyerekével a kezében, hol a szépkorúak társaságában „cukiskodik”, hol az iskolásokkal készít süteményt, vagy éppen csak ráérősen sétálgat a piacon.

Az egyik videójában saját vélt zsenialitásának bizonyítékaként azt is elmondta: „sokan állítanak meg rendezvényeken, hogy hálájukat fejezzék ki, hogy mennyire jó polgármesternek tartanak”.

Forrás: Pintér Tamás közösségi oldala

Emellett az előző városvezetés időszakában elnyert, de most megvalósuló pályázati beruházásokat saját sikereként próbálja beállítani. Ezek tisztázására pénteken a következő e-mail-t küldtük Dunaújváros sajtószóvivőjének:

„Tisztelt Dr. Keresztesi Péter Úr!

Szerkesztőségünk a következő kérdésekre szeretne választ kapni:

  1. Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. október 14. után mennyi fejlesztésre irányuló pályázatot nyújtott be?
  2. Ezekből mennyit és milyen összeggel nyert meg?
  3. Ezekből mennyi valósult meg?”

A mai napig ezekre választ nem kaptunk, ami talán nem véletlen. Valószínű, nem olyan hosszú a lista, hogy napok alatt nem tudják összeállítani.

Elhisszük, hogy Pintér Tamás számára létfontosságú lenne, hogy pozícióban maradjon, hiszen piaci viszonyok között nehéz lenne olyan állást találnia, ahol három év alatt házat, autót és motorkerékpárt is tudna vásárolni. Véleményünk szerint, számára csak három dolog a fontos: feszüljön az ing, egyenes legyen a szakáll és dagadjon a pénztárca.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tényszerű adatok az elmúlt évek dunaújvárosi beruházásairól

0
Már hónapok óta dübörög a „Rajta, Újváros!” Egyesület választási kampánya, amelyben azokkal a beruházásokkal kérkednek, amelyek elnyerése egyértelműen az előző városvezetéshez köthető. Természetesen tisztában...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW