KezdőlapKözéletReggeli torlódások az alaposan „megcsúszott” útfelújítás miatt

Reggeli torlódások az alaposan „megcsúszott” útfelújítás miatt

-

Október közepén Dunaújváros önkormányzatának hivatalos honlapján, valamint Pintér Tamás polgármester közösségi oldalán is megjelent az a hír, hogy útfelújítás lesz városunkban.

A kommüniké szerint: „A Venyimi út és a Petőfi Sándor utca közötti szakaszon mindkét sávban történnek javítások az aszfalt burkolaton, lemarjuk a nagyobb gyűrődéseket. Mindkét sávon ki lesz javítva egy-egy süllyedés, illetve szintén ezen a szakaszon a befelé jövő ágon 10 méter hosszan az úttest melletti zöldterület megmetszésével javítani fogjuk a vízelvezetést is.” Nem tudjuk, hogy történt-e ezen a területen bármilyen munkavégzés, de az átlag autós nem nagyon észlel változást az említett szakaszon. A „látványcirkusz” másik eleme: „A Penny vonalában a városba befelé tartó oldalon szintén mindkét sávban, 10-10 méter hosszan teljesen megújítjuk az úttestet, új alépítmény és aszfaltburkolat kerül az útra.” Az erre közlekedők hetek óta azt tapasztalhatják, hogy elkerítve egy hatalmas lyuk tátong az úttesten, ami sávlezárást eredményez. Így a reggeli csúcsforgalomban alaposan feltorlódik a városba igyekvő kocsisor, ami nem kevés bosszúságot okoz a munkába, illetve iskolába igyekvőknek. Pedig a kivitelezési munkák befejezését október végére ígérte az önkormányzat. Igaz, azt nem mondták, hogy melyik évben.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Újabb haltelepítést tart a horgászegyesület

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy július 2-án, jövő kedden tartja idei harmadik pontytelepítését. A Felső-öbölben 7 mázsa, továbbá a Kikötő-öbölben 3 mázsa halat...
DunaOnline

FREE
VIEW