KezdőlapKözéletVédjük meg a szuverenitásunkat - Hollik István Dunaújvárosban járt

Védjük meg a szuverenitásunkat – Hollik István Dunaújvárosban járt

-

November 28-án, Dr. Mészáros Lajos térségünk országgyűlési képviselőjének és Dr. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének meghívására látogatott városunkba Hollik István országgyűlési képviselő, a Fidesz kommunikációs igazgatója. A Polgári estet a Jövő Új-Városáért Egyesület (JUVE) szervezte.

Hollik István „Védjük meg a szuverenitásunkat” címmel tartott előadást, amelyen elsősorban a hazánkat Brüsszelből támadó intézkedésekről volt szó, mint a rezsitámogatás rendszere, a kamatstop, valamint a migrációs politikánk. Brüsszel ezek eltörlését is megjelölte az úgynevezett országspecifikus ajánlásai között, valamint ezek teljesítéséhez köti a Magyarországnak járó uniós támogatások biztosítását. Mindeközben a Hamász terrorszervezetet finanszírozta. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte, mennyire fontos az ezekben a kérdéskörökben indított nemzeti konzultáció kitöltése, hiszen a szabadságunkért, az önállóságunkért, a szuverenitásunkért kell kiállnunk, azért, hogy továbbra is sikeresek maradhassunk. Mint mondta, a brüsszeli hibás szankciók negatív hatással vannak hazánkra, így a kormánynak lépéseket kell tennie azok elhárítására, többek között az infláció csökkentésére is. Brüsszel olyan dolgokba is bele akar szólni, amelyekhez a nemzetközi szerződések szerint nincs joga, de az állampolgárok véleményét nem hagyhatja figyelmen kívül.

Hollik István hangsúlyozta, hogy szükség van az állampolgárok határozott akaratára, amit a nemzeti konzultációban nyilváníthatnak ki, ezért most még inkább fontos, hogy minél többen kitöltsék és visszaküldjék.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW