KezdőlapKékfényBűnügyi felügyelet alatt a magát régiségkereskedőnek kiadó nő

Bűnügyi felügyelet alatt a magát régiségkereskedőnek kiadó nő

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség kényszerintézkedés elrendelésére tett indítványt annak a 44 éves budapesti nőnek az ügyében, aki régiség vásárlás ürügyén károsította meg az idős sértettet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2023. november 15-én szólította meg az idős sértettet azzal az ürüggyel, hogy régiségeket vásárolna. Az idős férfi beengedte a lakásába a nőt, aki felfedezte az ott lévő lemezszekrényt, abban kutatni kezdett és a sértett figyelmetlenségét kihasználva több millió forintot és ékszereket tulajdonított el.

A gyanúsított büntetett előéletű, így erre, valamint a cselekmény jellegére figyelemmel az ügyészség kényszerintézkedés elrendelésére tett indítványt.

A Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsítottal szemben bűnügyi felügyeletet rendelt, az ügyészség azonban fellebbezést jelentett be súlyosabb kényszerintézkedés, letartóztatás elrendelésre érdekében.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW