Közélet

Fradi meccslabda jótékonysági licit – Bicskei Kornél megsegítésére

Kubatov Gábor a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, jótékonysági aukcióra ajánlotta fel egy korábban lejátszott “profi” mérkőzés – valamennyi Ferencváros játékos által aláírt – “hivatalos meccslabdáját”.

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke közösségi oldalán ismerteti, hogy az aukció során befolyt összegből Bicskei Kornélt, pusztaszabolcsi lakost támogatják, aki számos betegséggel küzd. Többek között daganatos megbetegedéssel, valamint hemofíliával él. Kornél több éve kialakult csípőproblémái miatt immáron mankóval tud csak közlekedni. Azért, hogy önállóan is járni tudjon, egy – a hemofília miatt igencsak összetett-, csípőműtétre vár. Műtétjéhez és az azt követő gyógykezelésre, az ezekkel kapcsolatos költségek fedezésére 2,5 millió Ft-ra lenne szüksége, amit önerőből nem tud előteremteni.

Licitálni kizárólag Dr. Molnár Krisztián politikusi oldalán (Dr. Molnár Krisztián) lehetséges.

Az induló összeg: 50.000 Ft.

Vételi ajánlatot tenni az árverés állásáról tájékoztató poszt alatt, a hozzászólásoknál, a felajánló nevének (természetes személy- és cégnév egyaránt lehetséges) és a felajánlott összegnek a beírásával lehetséges (Pl.: Nagy Péter, 70 000 Ft), de “név nélküli felajánlás” is megtehető a licitösszeg megadásával. Az aktuális, addig felajánlott legmagasabb összeg, ugyanitt, folyamatosan megtekinthető.

Új felajánlási összeg: Az aktuális legmagasabb vételi ajánlatnál legalább 10 000 Ft-tal magasabb összeg.

Licitzárás : 2024. január 2. 12:00.

A licit lezárulta után a legnagyobb összeget felajánlóval felveszik a kapcsolatot.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW