Kezdőlapvélemény„Mi jöhet még nem tudom, olyan mint egy rémálom”

„Mi jöhet még nem tudom, olyan mint egy rémálom”

-

Decemberben írtunk arról, hogy „ A független hírforrásnak „becézett”, ám szigorúan egyoldalú tájékoztatást nyújtó hetilap XXIII. évfolyam 46. számában tizenegy Pintér Tamást ábrázoló fotó került be, ami lehet, hogy világcsúcs a maga nemében.” Azóta több hetilap is megjelent, a polgármester a legutóbbi lapban például (2024.01.26) kilencszer szerepelt különböző fotókon.

Pedig amikor a jelenleg a várost vezető társaság megnyerte az önkormányzati választást 2019-ben, akkor nagyon nem arról volt szó, hogy Pintér képével lesz tele a sajtó. Medgyesi Miklós, a jelenlegi polgármesteri kabinetvezető, de 2020-ban még önkormányzati sajtószóvivő a Facebook-on 2020. áprilisában ezt írta egy hozzászólásban: „… az előző közbeszerzéssel ellentétben (önkormányzati média működtetésére kiírt közbeszerzés – a szerk.) most nem lesznek konkrét médiumok nevesítve, a megjelent termékek pedig nem a helyi ellenzék érkezéséről szólnak, és nem is a polgármester integet például a helyi lap minden oldaláról.”

Minden oldalról valóban nem integet, hiszen a keresztrejtvény és a sport témájú oldalakon még nem szerepel. És ha már Medgyesi Miklóst idéztük, az ő „személyes blog”-ként aposztrofált Facebook oldalán is történt egy s más. Egy semmit ígérő januári napon érdekes mondat jött szembe velünk a közösségi oldalon Medgyesi profiljához kapcsolódóan. Profilkép-csere történt, ami még nem hírértékű, de amit mellé írt(ak) az már igen: „Köszönöm a bizalmat Pintér Tamás polgármester úrnak. Rajta Újváros”. Valaki a poszt alatti hozzászólások között azt írta, hogy „Szóval maradsz…”, de erre válasz nem érkezett.

Több kérdés is felmerült ezzel kapcsolatban. Hogy köszöni a bizalmat, az senkit nem érdekel, hogy „Rajta Újváros”, az már áthallásos. Hogy mihez kapott bizalmat az szintén érdekes. Egy győztes idei önkormányzati választás után maradhat a posztján, mint polgármesteri kabinetvezető? Netalán indul a júniusi helyhatósági választáson, mint önkormányzati képviselőjelölt?

Véleményünk szerint, egyik sem túl fényes a városra nézve, hiszen ez az ember csak pár éve van itt, az túl erős lenne, hogy szavazati joga legyen városi pénzek elköltésében, fajsúlyos döntések meghozatalában. Ennél büdösebb és hányingerkeltőbb már csak az lenne, ha Kálló Gergelyt is indítanák a rajtások a nyár eleji önkormányzati választáson. Egyik sem lehetetlen, véleményünk szerint tőlük bármi kitelik, hiszen a polgármester sem „integet például a helyi lap minden oldaláról”. Ugye fiúk?

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Deutsch Tamás az EP-választás jelentőségéről beszélt

0
Deutsch Tamás, a június 9-i választáson a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője látogatott Pusztaszabolcsra, ahol Dr. Mészáros Lajossal, térségünk országgyűlési képviselőjével és Dr. Molnár...
DunaOnline

FREE
VIEW