KezdőlapKözéletEgyirányúsítják a Kallóst - Hatalmas dugók várhatóak

Egyirányúsítják a Kallóst – Hatalmas dugók várhatóak

-

A tegnapi napon helyezték ki azokat a táblákat, amelyek szerint Dunaújvárosban a Kallós Dezső utca egyirányúvá válik. A jelzőtáblák szerint, a jövőben csak a Dózsa György útról lehet behajtani az utcába.

Véleményünk szerint, ez a változás számos fennakadást fog okozni a közlekedésben.  Azok a járművezetők, akik korábban mindkét irányból használhatták az utat, most kénytelenek lesznek hosszabb távolságokat megtenni, ami jelentős időveszteséget, valamint kerülőutakat jelenthet.  

A korábbi egyirányúsítások nagy torlódásokat nem okoztak, viszont ezen a szakaszon műszakváltáskor hatalmas forgalom oszlott szét, ami a mostani intézkedések hatására a belvárosra fog fokozott terhelést róni. Szerkesztőségünknek arról nincs információja, hogy az érintett terület jelenlegi képviselőjének, Szabó Zsoltnak a közbenjárásával valósul-e meg a forgalmirend-változás.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW