KezdőlapKözéletEgy hét alatt egy kapavágás sem történt a Kallósban

Egy hét alatt egy kapavágás sem történt a Kallósban

-

Az elmúlt héten hatalmas indulatokat keltett a Dunaújvárosban közlekedők körében a Kallós Dezső utca egyirányúsítása. Természetesen a többség megérti a lakókat, akik féltik az ingatlanjaikat, de a forgalmi rend változás konkrét időpontjának be nem jelentése jogos felzúdulást keltett. Volt olyan dolgozó, aki, amikor reggel bement az egyetemen területén lévő munkahelyére akkor még kétirányú volt a forgalom, és csak a délutáni hazamenetelekor szembesült a változással. Ezen kívül az időn túli, ellentmondásos kommunikáció sem javított a helyzeten. Mezei Zsolt alpolgármester az egyik közösségi oldalon azt írta, hogy „Nem az autók miatt reped, hanem az esővíz miatt kell csinálni elvezetőt. És ezért kell lezárni az egyik felét.. Mi ebben a bonyolult?”  

Az önkormányzat által finanszírozott lakájmédiában viszont azt állították, hogy a gépjármű forgalom is közrejátszik a falak repedésében, emellett „Ki kell cserélni a fekvőrendőrt és ki kell cserélni a vízelvezető rendszert is. A munkálatok idejére pedig ideiglenes forgalomcsillapításra van szükség a lakóházak megóvása érdekében.”

Tehát, ha nem az autók miatt reped, akkor miért van szükség „forgalomcsillapításra”? Amennyiben viszont a nem megfelelő vízelvezetés a probléma, azt fel kell újítani! Az utóbbival kapcsolatban csupán egyetlen észrevételünk lenne. Még pedig az, hogy az elmúlt egy hét alatt a munkakezdésnek halvány jelét sem láttunk. Akkor pedig miért siettek ennyire az egyirányúsítással?

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW