KezdőlapKözéletJótékonysági bált tartott a református iskola

Jótékonysági bált tartott a református iskola

-

Kiválóan sikerült a február 8-án rendezett felsős farsang a Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézményében. Mint arról az oktatási intézmény beszámolt, a nyolcadikosok keringője után jelmezes felvonulás, majd a felsős osztályok tánca és produkciója következett. Ezt olyan játékos, ügyességi feladatok követték, mint a fánkevés hátratett kézzel, majd zsákbamacska és tombolahúzás. A programokat követően megválasztották a bál királyát és királynőjét. A mulatságot diszkó, kareoke parti és just dance show zárta.

A református iskolához kapcsolódó hír még, hogy „A jókedvű adakozót szereti az Isten” – Pál apostoli ige szellemében tartotta meg az első jótékonysági bálját Dunaújvárosban, amelyen Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője is részt vett. Mint azt az országgyűlési képviselő közösségi oldalán részletezte, a rendezvényen az iskola tanulói, valamint a B-Cool Dance Team lépett fel. A bál jótékonysági célja egy kisebb játszótér megvalósítása az iskola udvarán. Köszönhetően a sok résztvevőnek, adományozónak, segítőnek, a közeljövőben e cél meg is valósulhat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW