KezdőlapKékfényKábítószer hatása alatt vezetett egy férfi

Kábítószer hatása alatt vezetett egy férfi

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség tartással elkövetett kábítószer birtoklás bűntette és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelet azzal a férfival szemben, aki kábítószer hatása alatt vezetett.

 A vádirat szerint a férfi marihuánát és kokaint szerzett meg és abból fogyasztott is, majd 2022. április 15-én motorkerékpárral közlekedett Balatonfőkajár külterületén, amikor sebességtúllépés miatt a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni. A férfi megpróbált az M7-es autópályán Székesfehérvár irányába elmenekülni, azonban az 56+500 km szelvényben az 57-es számú lehajtónál kisodródott. A balesetet követően a rendőrök a ruházatát és a csomagját átvizsgálták, a táskájából előkerült a korábban megszerzett, de még el nem fogyasztott kábítószer. A fogdába való befogadása során a ruházatából újabb kokain és marihuána került elő.A férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetési képességére hátrányosan ható kábítószer befolyása alatt állt. A férfi ezt követően újabb kábítószereket, marihuánát és kokaint szerzett meg és azokból fogyasztott is, a rendőrök pedig 2022. június 19-én Budapesten ellenőrzés alá vonták, és a férfi gépkocsijából további kábítószerek kerültek lefoglalásra. Az ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés, valamint pénzbüntetés kiszabását, közúti járművezetéstől eltiltást, továbbá pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW