KezdőlapvéleményA városvezetés nem egyenlő a táncikálással

A városvezetés nem egyenlő a táncikálással

-

„Az elmúlt évek ígérgetései helyett valódi cselekvésre van szükség” – olvasható a Rajta Újváros kampánykiadványában. Sajnos nem az aktuálisban, pedig az elmúlt közel öt esztendőre igaz lenne ez a megállapítás. Ez az idézet azonban 2019-ből való, az egyik fent említett kiadvány 2. számában, a Szántó Pétert népszerűsítő oldalon.

Mint azt megszokhattuk a választások közeledtével, ígéretekkel tele van a padlás, aztán, amikor cselekvésre kerülne a sor, akkor meg nem történik nagyjából semmi. Szintén ebben a kampányújságban olvasható a következő: „ Leendő feladataim közül kiemelném a választókörzetben egy olyan közösségi élettér kialakítását, mint a valamikori Vasmű Klub, ahol akkoriban a fiatalok és idősek tölthették a szabadidejüket”. Micsoda vita volt erről az előző önkormányzati választás kampányában, hogy a Vasmű Klub újraélesztése kinek is az ötlete volt. Az idő múlása ezt teljesen érdektelenné tette, hiszen nem történt semmi a 2019-es választások után a klubbal. És tudomásunk szerint azóta sem.

Talán épp ennek a mondásnak helyt adva, de Szántó Péter újra indul a képviselői székért. Bemutatkozó videójában ismét hangzanak el ígéretek szép számmal, de ezek hihetőségét véleményünk szerint az elmúlt öt év beárazta. Talán be kellene látni, hogy a városvezetés nem egyenlő a táncikálással, a képviselőség meg nem mindenkinek való feladat.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Rangos díjat kapott a rektorhelyettes

0
Dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika, a Dunaújvárosi Egyetem intézményfejlesztési és általános rektorhelyettese április 25-én „MEFS Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért” díjat vehetett át...
DunaOnline

FREE
VIEW