KezdőlapKözéletÉletveszélyes reklámtáblák a Vasmű úton

Életveszélyes reklámtáblák a Vasmű úton

-

Pintér Tamás a 2019-es önkormányzati kampányidőszakban így fogalmazott: „Öt év múlva egy csendes kampányidőszakot szeretnék. Egy olyat, ami alatt nem kell plakátokon hirdetni az elért sikereket, hetente időzíteni az átadásokat, mert mindenki elégedett azzal, amit éveken keresztül kapott és tudja, jó úton haladunk.”

Úgy látszik, ezt a kijelentését sem kell komolyan venni, hiszen az elmúlt időszakban Pintér Tamás és a Rajta Újváros Egyesület „hőstetteit” dicsőítő reklámtáblák lepték el a város közterületeit. Véleményünk szerint, ezeknek a tábláknak a tartalma nem igazán fedi a valóságot. Ez azonban csak az egyik probléma, hiszen a képeink tanulsága szerint, rendkívül balesetveszélyesek is. Éles szélek, hosszú, kiálló csavarok, mintha csak harci akadálypályát építettek volna a Vasmű út járdáira. Kíváncsiak vagyunk, ki engedélyezte ezeknek a tábláknak a kihelyezését, illetve ki vállalja majd a felelősséget, ha egy gyermek esetleg súlyos szem-, vagy fejsérülést szenved? Információink szerint, a reklámfelületeket az a Varga Richárd nevével „fémjelzett” DS Média Kft. kezeli, amely ezen kívül egymilliárd forintot zsebel be a dunaújvárosiak pénzéből „médiarendszer” üzemeltetésére.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW