KezdőlapKözéletPintér Tamásék hazugsága szerint Kálló Gergely már most önkormányzati képviselő

Pintér Tamásék hazugsága szerint Kálló Gergely már most önkormányzati képviselő

-

A napokban a dunaújvárosi házak és lakások postaládájában landolt egy „VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ!”, amelyben a 2024. június 9-i önkormányzati választásokkal kapcsolatos információk szerepelnek.

A levél feladója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az egyszerű állampolgár azt gondolhatná, hogy egy ilyen tájékoztatónak teljesen „kampánysemlegesnek” kellene lenni, ám ezek a papírok a polgármester és a körzeti képviselő képével kidekorálva érkeztek. Ez lehet, hogy jogszerű, de egyáltalán nem etikus. Az azonban már orbitális hazugság, amikor a lap alján Kálló Gergely neve alatt az szerepel, hogy: a 7. sz. vk. önkorkormányzati képviselője. (Kérdés, mit szól ehhez Mezei Zsolt, aki az önkormányzat hivatalos honlapja szerint jelenleg ezen körzetet bitorolja?) Ezzel a valótlan állítással alaposan megtévesztik, és próbálják befolyásolni, nyomás alá helyezni a választópolgárokat. Úgy látszik, a Rajta Újváros Egyesület tagjai bármire képesek, hogy ismét hatalomra kerüljenek Dunaújvárosban. Véleményünk szerint úgy működnek, mint egy szekta. Amit „Tamás vezér” mond, az az abszolút igazság. Az sem probléma, hogy nincs valóságalapja. A hithű „gyülekezeti” tagok azt sem hiszik el, hogy Pintér Tamás lehazaárulózta a városi DK-s szimpatizánsokat, vagy börtönbe akarta csukatni Gyurcsány Ferencet. Az előző választási kampány be nem tartott ígéreteiről már ne is beszéljünk.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW