KezdőlapKékfényÉjszakai migránsjárat

Éjszakai migránsjárat

-

Egy olasz személyautót kísértek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M7-es autópályáról a lepsényi pihenőhelyre, hogy átvizsgálják egy áprilisi éjjel.  Mint kiderült, a kisbuszban tizenegy illegális bevándorló utazott.

A kisteherautót vezető férfi már nem hagyhatta el a Fejér vármegyei parkolót, miután a pénzügyőrök átvizsgálták az autóját.  A járművet az M7-es sztrádán választották ki a járőrök, majd kikísérték egy biztonságos ellenőrzési pontra. A sofőr a parkólóban egyre feszültebb lett. Az utasok egyike jelezte, hogy mosdóba szeretne menni, majd hátrahagyta okmányait és futásnak eredt. Az iratok átvizsgálásakor kiderült, hogy az autóban utazók mindegyike Sri Lanka-i állampolgár. Az elmenekült utas és a hiányosan kitöltött okmányok miatt felmerült a gyanú, hogy az utasok illegálisan érkeztek az országba, ezért a járőrök értesítették a rendőrséget.

A pénzügyőrök a sofőrt és a 9 utast a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak átadták, akik az autót vezető 48 éves embercsempészt őrizetbe vették és ellene büntetőeljárást indítottak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályázati lehetőség a diabétesszel foglalkozó civil szervezetek számára

0
Ismét pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek, a pályázatra a Nemzeti Kultruális Támogatáskezelő oldalán lehet jelentkezni. A pályázók legfeljebb 30  millió forint vissza...
DunaOnline

FREE
VIEW