KezdőlapPolitikaGombi befejezi, alapos indokkal! Így búcsúzik a választópolgároktól

Gombi befejezi, alapos indokkal! Így búcsúzik a választópolgároktól

-

Tisztelt Választópolgárok!

Az elmúlt hónapokban számos bíztatást kaptam, hogy a Dunaújváros 1. számú választókerületben induljak el képviselőjelöltként. Jóleső érzés a sok támogató bíztatás, éppen ezért sokáig gondolkodtam a választásokon való induláson. Végül azonban a mai napon egy racionális döntést kellett, hogy meghozzak, mely döntés sajnos az egészségügyi állapotomon alapszik.

Köztudott, hogy komoly szívbetegséggel küzdök, talán sokak számára emlékezetes az a pillanat, amikor is Pintér Tamás polgármester a városi közgyűlésben igen pejoratív módon ezen életveszélyes betegségemmel viccelődött. Azt gondolom, ez a pillanat a város közéleti történetének eddigi legmélyebb és legalantasabb megnyilvánulása volt polgármester úr részéről. Egy idős ember életveszélyes egészségügyi problémáján élcelődni egy olyan morális mélypont, mely véleményem szerint minden jóízlésű ember elítélését kell, hogy kiváltsa.

De visszatérve személyemhez, az alábbiakról tájékoztatom és az alábbiakra kérem az engem Támogatókat:

Egészségügyi állapotom sajnos nem teszi lehetővé, hogy egy újabb ötéves ciklusra képviselői munkát vállaljak, ezét azt a döntést hoztam meg, hogy nem indulok a június 9-i önkormányzati választásokon.

Azt azonban továbbra is küldetésemnek érzem, hogy az ittélők érdekeit képviseljem, életminőségüket javítsam. Márpedig javítanivaló van bőven Dunaújváros 1. választókerületének településrészein, ahogy egyébként sajnos egész város szerte. A jelenlegi településvezetés nem törődik kellőképpen az ittélőkkel, fejlődés helyett pusztulás és hanyatlás tapasztalható. Ezen a tendencián mindenképpen változtatni szükséges az ittlakók érdekében. Éppen ezért minden olyan lakost, aki személyemet támogatja, illetve támogatta volna a június 9-i választásokon, arra kérem, annak ellenére, hogy nem indulok a választáson, menjenek el, vegyenek részt a voksoláson, és ott szavazzanak Mészáros Lászlóra, a választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltjére, települési szinten pedig Magyar András polgármesterjelöltre, hiszen csak így van esély arra, hogy Dunaújváros ne a hanyatlás, hanem a fejlődés irányába folytassa a pályáját.

Még egyszer köszönök minden támogatást, bíztatást! Megtisztelő és örömteli volt számomra a képviselői szolgálat.”

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW