KezdőlapKékfényBűnszövetségben árulta a kristályt apa és fia

Bűnszövetségben árulta a kristályt apa és fia

-

A hónapok óta tartó nyomozás eredményeként a korábban már letartóztatott apa mellett most a fiát és a bűnbanda harmadik tagját is őrizetbe vették a rendőrök.

A szekszárdi nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy 44 éves bátai férfi és 26 éves fia hónapok óta pszichoaktív anyagot árul, melyben egy 39 éves férfi is a segítőjük. Az apát már korábban letartóztatták új pszichoaktív anyaggal való kereskedés miatt. Gyermekét azonban ez sem riasztotta vissza attól, hogy a családi üzletet tovább folytassa.

A rendőrök április 17-én hajnalban kopogtattak a család bátai házánál, ahonnan előállították a 26 éves fiút. Mintát vettek tőle, mely új pszichoaktív anyag fogyasztásának gyanúját erősítette meg. A férfit bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A házukban tartott kutatás során új pszichoaktív anyagot és pénzt is lefoglaltak a nyomozók.

A rendőrök a banda harmadik tagjáért is Bátára mentek. Őt azzal gyanúsítják, hogy a bűnszövetség tagjaként közreműködött az új pszichoaktív anyag beszerzésében és tárolásában. A 39 éves férfit szintén őrizetbe vették.

A szekszárdi nyomozók kezdeményezték mindkettőjük letartóztatását. Vizsgálják, hogy mások összefüggésbe hozhatók-e a bűncselekményekkel. 

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályázati lehetőség a diabétesszel foglalkozó civil szervezetek számára

0
Ismét pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek, a pályázatra a Nemzeti Kultruális Támogatáskezelő oldalán lehet jelentkezni. A pályázók legfeljebb 30  millió forint vissza...
DunaOnline

FREE
VIEW