Közélet

Egy óra alatt összegyűlt a szükséges ajánlás, a Fidesz-KDNP és a JUVE köszöni a választópolgárok bizalmát!

Rendkívül rövid időn belül, mintegy egy óra alatt összegyűlt a jelöltállításhoz szükséges támogatói ajánlás a választópolgároktól a Fidesz-KDNP és a Jövő Új-Városáért Egyesület helyi jelöltjei számára- erről sajtótájékoztató keretében számolt be Magyar András, a politikai pártcsalád polgármesterjelöltje, aki egyúttal megköszönte a választók bizalmát és a kampányban segítők munkáját.

Április 20-án kezdődött a kampányidőszak a június 9-i választásra. Ekkor vehették fel a voksoláson indulni kívánó jelöltek a Helyi Választási Irodán azokat az ajánlóíveket, amelyre a választópolgárok támogatói aláírását gyűjthették.

Már ma délelőtt sajtótájékoztató keretében számolt be arról Magyar András, a Fidesz-KDNP és a Jövő Új-Városáért Egyesület polgármesterjelöltje, hogy minden várakozást felülmúlóan sikeres volt az aláírásgyűjtésük, ugyanis egy óra alatt meglett a polgármester- és képviselőjelöltállításhoz szükséges ajánlások száma.

Mint azt elmondta, az elmúlt hetekben a standolások, a dunaújvárosi polgárokkal való személyes találkozások, beszélgetések alkalmával érezték a választók bizalmát és támogatását, ezért azt tervezték a csapatával, hogy már ma összegyűjtik és leadják a szükséges ajánlásokat. Viszont arra nem is gondoltak volna, hogy egy óra alatt sikerül is ezt teljesíteni.

Magyar András hálás köszönettel szólt a választópolgároknak ezért a megelőlegezett bizalomért, és hangsúlyozta, rá is fognak szolgálni erre. A polgármesterjelölt köszönettel szólt továbbá a kampánystábjuknak, a jelöltjeiknek, és minden segítőiknek a munkájukért.

– Tegyünk rendet Dunaújvárosban és állítsuk újra fejlődő pályára a várost!- zárta a tájékoztatót Magyar András.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW