KezdőlapPolitikaMennyire hiteles Kálló Gergely?

Mennyire hiteles Kálló Gergely?

-

Már négy éve, hogy Dunaújvárosba landolt a jobbikos ejtőernyős Kálló Gergely. A véletlenek számára szerencsés, mások számára szerencsétlen egybeesésének köszönhetően megnyerte az időközi parlamenti választást.

Márki-Zay Péter és Kálló Gergely

A következő szavazáson ugyan vesztett, ám azóta is a városunkban élősködik. Most úgy döntött, hogy képviselőjelöltként indul a júniusi önkormányzati választáson. A városházáról származó információ szerint a „Rajta Újváros!” Egyesület győzelme esetén még alpolgármester is lehet. Kérdés azonban, hogy mennyire hihetünk a „kisembernek”? Ugyanis az elbukott választása előtt azzal kampányolt, hogy megérkezett Dunaújvárosba az új úttakarító gép. Büszkén pózolt a jármű kormányánál, amit azonban néhány nappal később kamionra tettek, és visszaszállítottak Olaszországba. Ugyanis az egy kipróbálásra küldött, olasz rendszámmal ellátott szerkezet volt, de úgy gondolták, hogy milyen jól mutat majd a lakájmédiájukban az esemény a választás előtt. Joggal merülhet fel a választókban, hogy a mostani ígéreteit mennyire szabad komolyan venni? Ui.: Az eset után néhány hónappal később valóban megérkezett az új jármű, ami természetesen már nem kapott akkora publicitást.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A digitális trendekről lesznek előadások a kamarában

0
Május 14-én 14 órától rendezik meg a Digitális Technológiai Trendek Klub vállalkozó fórumát a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházában, ahol a Digital Twin technológiával...
DunaOnline

FREE
VIEW