KezdőlapKözéletDíjazták a katasztrófavédelem munkatársait

Díjazták a katasztrófavédelem munkatársait

-

Ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg Fejér vármegye mentő tűzvédelmének múltjáról május 3-án Székesfehérváron. A Tűzoltóság napja alkalmából tartott rendezvényén elismerések átadására is sor került.

Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a Tűzoltóság Napja alkalmából példamutató szolgálatteljesítéséért és eredményes munkája elismeréséül ajándékutalvány tárgyjutalomban részesítette Berta Bence tűzoltó főtörzsőrmestert, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét, Ódor Richárd tűzoltó főtörzsőrmestert, a vármegyei műveletirányítási ügyelet referensét, Takács Márk Lajos tűzoltó hadnagyot, a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát és Varga Adrián tűzoltó főtörzsőrmestert, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét. A tűzoltónapi ünnepséghez kapcsolódóan elhelyezték a megemlékezés koszorúit a tűzoltólaktanyában lévő Szent Flórián-szobornál, az épület homlokzatán elhelyezett Vida Pál-emléktáblánál, valamint a Zichy ligeti Havranek József-emléktáblánál és a Kempelen téri Szent Flórián-szobornál.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A kórház újabb tudományos ülést tartott

0
A Szent Pantaleon Kórház arról adott hírt, hogy egészségügyi intézményünk Tudományos Bizottságának május havi tudományos értekezletén a higiénés csoport munkatársai tartottak előadásokat a kórokozókról....

Kiállításon a magdások

DunaOnline

FREE
VIEW