Kezdőlapvélemény„Mocskos hazaárulók” – mondta Pintér a Városháza téren

„Mocskos hazaárulók” – mondta Pintér a Városháza téren

-

„Elloptátok ti már azt a pénzt, ami a hazánké volt. Mocskos hazaárulók. Mindannyian, egytől-egyig” – mondta a Mezei Zsolt mikrofonja elé összegyűlt embereknek anno Pintér Tamás. Erről videó felvétel tanúskodik. Azt már nem lehet tisztán hallani, hogy azt mondja Pintér a felvételen az összegyűltekre mutatva, hogy „mindannyian, egytől-egyig, de a szájáról jól leolvasható.

Aztán teltek múltak az évek és a videón egyébként a tömeget nyugalomra intő Mezei Zsolt (DK) és a rendezvényt bekiabálásával megszakító Pintér Tamás (Jobbik) ma már egy csapatban fociznak, Pintér a polgármester, Mezei az alpolgármester. Így megy ez manapság a város háza táján, azaz már lassan öt éve így megy, hiszen 2019 óta ez a garnitúra „vezeti” a várost.

A videón hallható bekiabálásokból nem idéznénk, mert bőven nyomdafestéket nem tűrő, ami ott elhangzott. Akiktől elhangzott, nyilván Mezei Zsolt (DK) oldalán demonstráltak valamiért együtt, közösen. Pintér mégis hatalomra került a városban, tehát a DK-s szavazók is vélhetően rá tették az X-et a szavazólapon, pedig korábban, hazaárulással bélyegezte meg a jelenlévő demonstrálókat, akikről nincs okunk feltételezni, hogy nem DK-s szimpatizánsok, különben mi a búbánatot kerestek volna ott. Véleményünk szerint Mezei Zsoltnál, bármit is mond, van érdekesebb nézni és hallgatni való, tehát nem feltételezzük, hogy csak véletlenül odasereglett embertömegről lenne szó. Akiket ha már ott voltak, szépen le is hazaárulózott Pintér Tamás.

A Gyurcsánnyal fotózkodó Pintér Tamás (Jobbik) még börtönbe akarta juttatni a DK-elnököt

Teltek múltak az évek és ez a 2019-es választási eredményeket nézve valószínűleg elsikkadt, senki nem emlékezett már erre. De az internet nem felejt. Hasznos felidézni időről időre a közszereplők nagy mondatait, kiváltképp nem ördögtől való ez egy újabb választás előtti kampányban. Meg kell is, ismétlés a tudás anyja alapon. Főleg pedig azért fontos, mert érdekes kérdéseket vet fel, hogy akinek ilyen sarkos véleménye van egy politikai közösségről, amivel nem szimpatizál, akkor mi lehet, ami mégis ráviszi idővel arra, hogy ugyanazon politikai közösség helyi prominenseivel egy gyékényen áruljon. Majd egy ciklus elteltével sem menekül, hanem újrázásra készül közel ugyanazon összetételű politikai közösséggel. Nem mondjuk, meg, hogy mire is gondolunk, de az elmúlt évekbeli ténykedéseiket nézve olvasóink könnyen kitalálhatják, hogy mi milyen – és főleg mennyi – motivációt sejtünk e mögött.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW